Реєструйтесь на сайті та отримуйте до 15% знижки

Настільна гра Шерлок. Середньовіччя. Одержимий

Настільна гра Шерлок. Середньовіччя. Одержимий

Бренд: Geekach

“Шерлок: Середньовіччя — Одержимий” – це настільна гра, де гравці вирушають на розслідування таємничого злочину серед середньовічних замків та загадкових суєти, збираючи докази та вирішуючи головоломки для розкриття справжнього винуватця.

150 грн

Характеристики настільної гри Настільна гра Шерлок. Середньовіччя. Одержимий

Кількість гравців

Мова

Складність гри

,

Тривалість гри

Тип гри

, , , ,

Вік гравців

Додаткова інформація

Опис настільної гри Настільна гра Шерлок. Середньовіччя. Одержимий

Навіть коли ти важлива сільська шишка і голова цілої Бурбії, все одно не застрахований від того, щоб бути проклятим. Принаймні, місцеві жителі щиро переконані, що в цьому причина раптової хвороби їхнього градоправителя, і серйозно збираються виганяти з нього диявола. Хто зможе розв’язати загадку дивного захворювання мера Вірджіліо де Рейеса, якому з кожним днем усе гіршає? Події цієї пригоди відбуваються дев’ятсот років тому в окрузі Ель-Б’єрсо королівства Леон, куди завітали найдосвідченіші детективи, що не побоялися узяти на себе вантаж складної і заплутаної справи. Чи допоможуть вони забобонним громадянам з’ясувати, що за хвороба скосила їхнього раніше бадьорого і активного мера? Маємо надію, що їм вдасться поставити, нарешті, на ноги нещасну людину, але варто все ж перевірити на практиці!

  • Мова: українська
  • Час партії: 40 – 60 хвилин
  • Гравців: 1 – 8
  • Вік: 8+

Огляд настільної гри Настільна гра Шерлок. Середньовіччя. Одержимий

Правила настільної гри Настільна гра Шерлок. Середньовіччя. Одержимий

Як грати

  1. Початок розслідування. Кожен гравець отримує на руки по 3 карти доказів. У свій хід гравець може вибрати одну з двох дій. Гравець вибирає карту на своїй руці й кладе її горілиць у центрі столу. Інформація на ній тепер доступна для всіх. Гравець вибирає карту з руки й кладе її долілиць у скид.
  2. Обговорення. Коли всі карти опиняться відкритими на столі, а частина з них — у скиді, гравці повинні обговорити всю наявну інформацію і висловити загальну версію злочину. Переглядати скинуті карти заборонено, однак, якщо гравці пам’ятають якусь інформацію зі скинутих карт, вони можуть її озвучити.
  3. Підрахунок очок. Після загального обговорення гравці відкривають карти з питаннями і відповідями. За кожну правильну відповідь по суті справи вони отримують переможні очки, а за кожну непотрібну картку, відкриту на столі, їх буде оштрафовано. Завдання гравців — розкрити злочин з максимальною кількістю балів.

“Шерлок: Середньовіччя — Одержимий” — це захоплююча настільна гра, яка вимагає від гравців уважності, аналітичного мислення та здатності працювати в команді. Гра чудово підходить для родинних вечорів або дружніх зустрічей, додаючи атмосферу загадковості й напруги.

Завантажити правила

Залишилися питання?
Напишіть нам

Заповніть форму і наш менеджер з радістю проконсультує Вас з усіх питань