Реєструйтесь на сайті та отримуйте до 15% знижки

Настільна гра Шерлок. Спадок магната (Sherlock: Don’s Legacy)

Настільна гра Шерлок. Спадок магната (Sherlock: Don’s Legacy)

Бренд: Geekach

“Шерлок: Спадок магната” – це настільна гра, де гравці розслідують загадкову справу, пов’язану зі спадком багатого магната, збираючи докази та розгадуючи головоломки, щоб розкрити істину

150 грн

Характеристики настільної гри Настільна гра Шерлок. Спадок магната (Sherlock: Don’s Legacy)

Кількість гравців

Мова

Складність гри

,

Тривалість гри

Тип гри

, , , ,

Вік гравців

Додаткова інформація

Опис настільної гри Настільна гра Шерлок. Спадок магната (Sherlock: Don’s Legacy)

Ви, напевно, будете дуже здивовані, але ми вам зараз розкриємо страшну таємницю, від якої так просто не оговтатися: у детективній настільній грі знову когось убили! Неймовірно! Цього разу це далеко не найпростіша людина, а цілісінький магнат — Сальваторе Соллаї. Вбив його незрозуміло хто, а розслідувати цю справу як завжди доведеться вам!

  • Мова: українська
  • Час партії: 40 – 60 хвилин
  • Гравців: 1 – 8
  • Вік: 8+

Огляд настільної гри Настільна гра Шерлок. Спадок магната (Sherlock: Don’s Legacy)

Правила настільної гри Настільна гра Шерлок. Спадок магната (Sherlock: Don’s Legacy)

Як грати

  1. Початок розслідування. На початку розслідування кожен гравець отримує певну кількість карт залежно від кількості гравців. Якщо детектив вважає, що одна з його карток пов’язана зі справою, він викладає її в центр столу горілиць. Тепер ці відомості доступні всім сищикам. Але якщо учасник викладає карту, яка не має нічого спільного з розслідуванням, і направляє вашу команду помилковим шляхом, то в кінці гри він втратить одне очко.
  2. Обмеження карт. Викладені картки насправді не є єдиним джерелом інформації. Карти на руці також можуть посприяти розслідуванню, щоправда, з деякими обмеженнями. Учасники можуть проголошувати лише ті слова, які спеціально підкреслено або відзначено символом скріпки.
  3. Скидання доказів. Друга дія, що її ви можете виконати в свій хід, — це скинути доказ. Виберіть карту з руки і відправте у стос скидання долілиць. Отже, ви чиститимете руку від зайвих карт і залишатимете на столі тільки ті, які, на вашу думку, мають вагу в шуканій справі. Пам’ятайте, що у скиді наприкінці гри неодмінно має опинитися шість або більше карток!
  4. Підрахунок очок. Наприкінці гри дайте відповіді на запитання, які були надані на початку партії, і підрахуйте очки, щоб дізнатися, наскільки вам вдалося наблизитися до розгадки. Правильні відповіді принесуть вам переможні очки.

Настільна гра “Шерлок: Спадок магната” — це захопливий детективний досвід, який дозволяє гравцям зануритися в розслідування та випробувати свої навички дедукції. Розкрийте злочин, знайдіть винного і дізнайтеся, хто стоїть за смертю Сальваторе Соллаї!

 

Завантажити правила

Залишилися питання?
Напишіть нам

Заповніть форму і наш менеджер з радістю проконсультує Вас з усіх питань